MEMORY LATEX

Περιγραφή
10 έτη εγγύηση

Ύψος 20 εκ

Το στρώμα MemoryLatex αποτελεί ένα επαναστατικό προϊόν που συνδυάζει Latex foam 7 zones και Memory Latex, το οποίο περιέχει μικροσκοπικά ‘Memory’ κελιά (θυλάκια ) που βοηθούν στη υιοθέτηση από το στρώμα του σχήματός μας. Κάτω από την επιρροή της θερμοκρασίας μας και του βάρους του σώματός μας , αυτά τα κελιά αλλάζουν την μορφή τους και λαμβάνουν το σχήμα και τις καμπύλες του σώματός μας. Αυτό επιτελείται σε όλη την επιφάνεια του στρώματος, βελτιώνοντας την κυκλοφορία του αίματος και προσφέροντας έναν τέλειο ύπνο.

Ποιοτικά και τεχνικά χαρακτηριστικά

Περίβλημα καινοτόμο

Κατασκευάζεται από ύφασμα Noble με νήματα υψηλής ποιότητας και αισθητικής.
Περιέχει νήματα Viscose που συνδυάζονται στην πλέξη με νήματα Cashmere που εκτός της αίσθησης πολυτέλειας και άνεσης που παρέχουν, εγγυώνται και την μακροημέρευση του υφάσματος.
Περιέχει εσωτερική στρώση με ύφασμα ‘Spacer’, ένα καινοτόμο υλικό , που δίνει την αίσθηση αέρα στην επιφάνεια του στρώματος. Τέλος το εσωτερικό κάλυμμά του είναι κατασκευασμένο από 100% υψηλής ποιότητας βαμβάκι με αντιβακτηριδιακά χαρακτηριστικά.

Ορθοπεδικό και ανατομικό

Το στρώμα έχει ως βάση 14εκ ελαστικό και ορθοπεδικό Latex foam (7 ζωνών) που εξασφαλίζει το σωστό καταμερισμό του βάρους του σώματός μας και επαναφέρει στην φυσιολογική θέση του, τον σπόνδυλο. Οι υψηλού επιπέδου ανατομικές ιδιότητές του οφείλονται στην μοναδική στρώση των 4 εκατοστών από MemoryLatex. Τα θυλάκια του Memory θα λέγαμε ότι «απομνημονεύουν» τις καμπύλες μας και μας προσφέρουν ιδανική στήριξη, που βοηθά στην χαλάρωση των μυών και μας προσφέρουν άνεση και ποιότητα στον ύπνο μας.

Υγιεινός ύπνος με σωστό εξαερισμό

Αποτελεί στρώμα κατασκευασμένο από 100% αεριζόμενο Latex που εξασφαλίζει ένα φρέσκο και υγιεινό περιβάλλον ύπνου χάρη στο σύστημα των ανοιχτών κελιών, τα οποία επιτρέπουν στο σώμα μας να αναπνέει κατά την διάρκεια του ύπνου.

Το περίβλημα του φέρει διπλό φερμουάρ που βοηθά στο να αφαιρείται εύκολα, ώστε να πλένεται.

Ο τύπος σκληρότητας του στρώματος εξαρτάται από το βάρος του ατόμου

Medium < 95 Kg

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ

 

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ
ΜΙΣΟΥΝΤΟΣ 3 (ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΦΙΛΟΛΑΟΥ)
ΚΑΙΣΑΡΙΑΡΝΗ
E sotris_interiors@yahoo.gr
T 215 5358388

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ

A ΑΓΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 68 Π.ΦΑΛΗΡΟ E tictachelen@yahoo.grT 210 9754441
Copyright © 2024 helenstrom.gr.

Design & Development By gkpc.gr

Search